KURSER

Anmälan via info@skondalsgarden.se

Vårens teckningskurs är på gång, vi återkommer om startdatum.

Kursstart framflyttad, datum kommer inom kort! Anmälan förlängd: Anmälan via teateraccent@gmail.com

 

abf_logga2

 

STARTA EGEN STUDIECIRKEL

Vill du spela i band, arrangera en klubb eller engagera dig politiskt?

I en studiecirkel kan du nå dina mål!

En studiecirkel består av minst tre deltagare som regelbundet träffas

Och studerar tillsammans. En av er är cirkelledare och leder gruppens arbete framåt.

Det är egentligen allt som behövs för att starta en studiecirkel. Bara fantasin sätter gränser för vad studiecirkeln kan handla om. Börja med att kontakta ABF och presentera din idé. Det kan du göra genom ett formulär på vår hemsida. Vi hjälper dig med studieplan och anmälan. Om cirkeln blir godkänd – samla ihop deltagare och kör igång.

Var kan vi vara? Stora möjligheter finns att studiecirkeln kan genomföras i Sköndalsgården lokaler.

 

logo_stockholms_stad

SKÖNDALSGÅRDEN FÅR KULTURPENGAR FRÅN STOCKHOLM STAD

Sköndal är en stadsdel som växer och vi beräknas ha 1500 barn i åldern 6-15 år 2015. Detta faktum kräver att barn och unga får en kulturell mötesplats på hemmaplan där man kan mötas och pröva på olika aktiviteter.

Föreningslivet i Sköndal fick 2010 en unik möjlighet av Stena fastigheter att ta över den gamla nedlagda ungdomsgårdens lokaler i Sköndals Centrum.

Hösten 2013 ansökte Sköndalsgården projektstöd från Kulturförvaltningen i Stockholm för att utveckla barn och ungdomskulturen på Sköndalsgården. Vår projektansökan ”Kulturell mötesplats i samverkan för barn och ungdom” blev beviljad och vi har nu börjat med att genomföra projektet.

ViUnga, Teater Accent, GT Söder och Ungdomssupport är föreningarna som tillsammans skall ta tillvara varandras kunskaper så att kulturen och upplevelsen kommer fler barn och unga till del. Att planera, samverka och genomföra gemensamma arrangemang i öppen verksamhet ärmycket angeläget.

Projektets målsättning är att skapa en mötesplats med verksamhet för alla åldrar främst för barn ochungdom, att öka andelen volontärer som engagerar sig i gårdens utveckling och som genomför verksamhet för besökarna.

Vill du kontakta oss maila till info.skondalsgarden@gmail.com