Ungdoms Support

Viktig information! 

Som alla vet har läget när det gäller COVID-19 förbättrats, men det är långt ifrån över och vi vill inte se en andra våg. 

Smittspridningen i vårat samhälle fortsätter och hälsomyndigheterna fortsätter att ge oss massa rekommendationer, som är så viktiga att följa om vi vill bli av med COVID-19.

Därför kommer vi att fortsätta att ha stängt på obestämd tid

Ideell verksamhet i Sköndal med många besökande barn och vuxna är det för oss viktigt att ta ansvar för att förhindra smittspridning utav COVID-19

Därför har vi tagit det tråkiga beslutet om att ha vår verksamhet nästan helt stängd fram till 2021! Skulle det vara så att pandemin helt avtar, så står vi självklart redo för att åter igen dra igång vår verksamhet. För vi saknar er alla!

 

Men trots allt …

 

 

 

 

Sköndals Ungdoms Support
Hit kan du och dina vänner komma och ha det roligt tillsammans.
I cafét kommer vi att erbjuda massa hembakat fikabröd samt något lättare att äta. Förutom att bara fika och chilla erbjuder vi även massa spel vi kan spela tillsammans!
Tanken med denna verksamhet är att hitta en mötespunkt för oss unga här i Sköndal, där vi tillsammans kan lära känna nya människor på ett roligt sätt!!
Vi har öppet onsdagar 18-21 från 9 år och uppåt torsdagar 18-21.

VÄLKOMNA

Mvh Ungdoms Support

alla_hel_bak

 

Är en mötesplats för barn och ungdomar från 9 år och uppåt på Sköndalsgården.
Ungdoms Caféet är en mötesplats där du och dina vänner får vara med på olika aktiviteter och lära känna nya som gamla vänner. Vi arbetar för att få narkotika, alkohol och förstörelse fritt Sköndal bland ungdomarna.
Vi är 6 st ledare som själva bor i Sköndal från åldrarna 24 år och uppåt. Som arbetar med detta ideellt.

Denna ideella förening startades 31 januari 2012 utav Sophia Sjöholm, Fredrik Andersson, Petra Lindell och Alexander Bengtsson. För att vi såg det alla säkert sett att Sköndal då saknade en ungdomsgård eller en ungdomsverksamhet.
Vi tog kontakt med ansvariga på Sköndalsgården och bad om att få delta med vår förening i allaktivitetshuset.

Vårat mål med denna förening är att få bort så mycket som möjligt utav narkotika, alkohol och förstörelse bland ungdomarna. Samt ha en öppen verksamhet så att barn och ungdomar har någon stans att hänga på kvällarna.

Vi vill även bygga upp relationer till ungdomarna så att dom känner att dom kan lita på oss och prata med oss om vad som helst.

Vi tror att det är viktigt att ungdomarna har en trygg alkohol och drogfri miljö att kunna vara på, på kvällar istället för att vara ute och hitta på bus.
För att fånga upp ungdomarna i Sköndal så är vi även ute och kvällsvandrar. Det är något som också är viktigt, att kunna visa sig ute med våra tröjor så att ungdomarna ser att vi inte bara finns uppe på Sköndalsgården utan även ute i Sköndal som hjälp ifall något händer ute osv.
Det är inte alltid lätt att bedriva en ideell förening för ungdom i denna ålder. Men inget kan stoppa oss vi är här för att stanna och utvecklas tillsammans med Sköndals ungdomar, för dom är vår framtid!

Kontakt
Lisa Axberg
070-418 83 17
Fredrik Andersson
+46738566665
ungdomssupport@hotmail.se