God Jul & Gott Nytt År …

Höstlov • CIRKUS OCH TV-SPEL

Ny utställning 10 oktober med Johan Hamrin …

… på Galleri Tegelväggen.

Cirkusskola …

Ny Utställning 22 augusti med Yao Nan…

Nu firar Galleri Tegelväggen 2 år. Och nästa utställare, lördagen den 22 augusti är Skondalskonstnären Yao Nan, som målar i en mängd olika stilar.

 

 

Teater Accent – Föreställning om Nätet

”I samarbete med Farsta Sdf och Teater Accent har Sköndalsgården tagit emot och handlett feriearbetande ungdomar under en tre-veckors period,veckorna 31-33.

Annons: Teater Accent söker ungdomar till turbo-projektet ”vem är jag, om jag inte är online?” Vi kommer under tre veckor arbeta fram en föreställning, som på en professionell teater hade tagit åtta veckor, men nu komprimerar vi repetitionsperioden och djupdyker inom teater, sång, dans, scenografi, ljus, ljud, rekvisita, dramaturgi, regi och marknadsföring, för att slutligen visa upp en färdig föreställning. Vi söker dig som är nyfiken på arbetet inom någon av ovanstående kreativa områden och som tillsammans med oss vill skapa en föreställning från 0.

Trettio ungdomar sökte dessa jobb för att skapa en teater/musikalföreställning som skulle visas fredag den 14 Augusti.
Ni kan gärna följa dom på deras instagramkonto som är @skondalteater

Ny utställning – SPELKONST Lördag den 6 JUNI

Den 6 juni blir det premiär för utställningen Spelkonst. Elever i Bildprofilen på Hökarängskolan var en del av det stora eventet som handlade om alla möjliga typer av spel, men som tyvärr ställdes in pga Covid-19. Men nu blir det en utställning med elevernas målningar.

Mer info HÄR.

Robert Nyberg ställer ut på Tegelväggen …

… den 10 april.

Ny utställning med Nisse Backman …

… på Galleri Tegelväggen, runt RixMix..

Lördagen den 15 februari blir det en ny uställning med temat TANGO. Och det är konstnären Nisse Backman som visar upp ett av hans passionsprojekt, att porträttera dans.

reklam_nisse_900

SENASTE INLÄGG

Ny Utställning 22 augusti med Yao Nan…

Nu firar Galleri Tegelväggen 2 år. Och nästa utställare, lördagen den 22 augusti är Skondalskonstnär...

Read More

SOCIALA MEDIER